Over ons

De Warfid Brugge werd in juni 2016 opgericht. De zaakvoerder Tom Simoens beschikte op dat moment reeds over een 9-tal jaren ervaring in een boekhoudkantoor. Gedurende die periode verdiepte Tom zich, o.a. via een Postgraduaat Fiscale Wetenschappen, verder in de steeds evoluerende fiscaliteit. In 2015 behaalde hij zijn IAB-titel als accountant en belastingconsulent en op dat moment werden de eerste plannen voor een nieuw kantoor in het Brugse gesmeed. Iets meer dan een jaar later werd de daad bij het woord gevoegd en werd Warfid Bruggeopgestart.

Tom staat er echter niet alleen voor. Hoewel hij bij Warfid Brugge steeds uw eerste aanspreekpunt zal zijn, wordt hij achterliggend ondersteund door een team van gespecialiseerde boekhouders, fiscalisten, belastingconsulenten en juristen. Warfid Brugge werkt namelijk nauw samen met de Waregemse Fiduciaire en Warfid Gent,
2 toonaangevende accountantskantoren in haar regio. Voor gespecialiseerde materie kan Tom dus steeds terugvallen op een sterke achterban met een uitstekende kennis en infrastructuur.

In die context streeft Warfid Brugge naar een uitmuntende dienstverlening naar ú toe, met een aanpak die steeds op maat is van úw onderneming.

Wenst u meer informatie over onze diensten of wenst u een vrijblijvend gesprek, contacteer ons dan via tom@warfidbrugge.be

Tom Simoens

Zaakvoerder - Accountant - belastingconsulent