Vorige pagina


Accountancy medewerker gezocht!

12/06/2015

Accountancy medewerker (m/v)

Wie zijn wij?

We zijn een dynamisch en snelgroeiend accountantskantoor te Waregem. Onze medewerkers zijn vertrouwenspersonen die de cliënten dagdagelijks bijstaan bij hun boekhouding, administratie en fiscale aangelegenheden.

 

Functie:

In nauwe samenwerking met de partners van het kantoor sta je de cliënten bij in de organisatie van zijn onderneming, de accountancy-werkzaamheden, zijn fiscaal-juridisch en financieel beleid.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor een diverse portefeuille van cliënten en staat in voor de opvolging, het beheer en de optimalisatie van hun dossier. Dit omvat het voorbereiden van de jaarafsluiting van vennootschappen en eenmanszaken, het opstellen van periodieke aangiftes (BTW, vennootschapsbelasting en personenbelasting) en het verlenen van advies op het vlak van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsvoering in functie van specifieke vragen van cliënten.

 

Profiel:

Je beschikt over een master- of bachelordiploma met een specialisatie in accountancy - fiscaliteit. Je hebt voldoende ervaring om volledig zelfstandig dossiers af te werken. Als Accountancy medewerker ben je nauwkeurig, stipt, leergierig en cliëntgericht. Je bent gemotiveerd om samen met je collega's de vooropgestelde deadlines te behalen.

 

Aanbod:

We bieden een interessante job aan voor onbepaalde duur in een groeiend bedrijf met een interessant cliënteel. We bieden de nodige ondersteuning en de mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen. Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving.

 

Bent u geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur ons uw CV door via info@warfid.be.

 

Uw kandidatuur wordt uiterst discreet behandeld.