Vorige pagina


Warfid neemt een volgende stap in de digitalisering!

10/07/2018

Alle cliënten met een vennootschap zijn vertrouwd met ons jaarlijks jaarrekeningrapport dat een overzicht geeft van de cijfers van het voorbije jaar en dat heel wat details weergeeft zodat uzelf als ondernemer snel duizend en één details kan terugvinden. We hebben dit jaarrekeningrapport een paar jaar geleden een refreshment gegeven en we hebben nu nog een extra toegevoegd in de vorm van een financiële analyse.

Gezien de wereld steeds digitaler wordt en wij ook meer en meer de vraag krijgen het jaarrekeningrapport niet op papier, maar digitaal ter beschikking te stellen, hebben we nu via onze website een inlogmogelijkheid voorzien. Hiermee kan u niet alleen het jaarrekeningrapport en tussentijdse jaarrekeningrapporten raadplegen (en alles wat we afspreken dat we zo voor u klaarzetten), maar kan u er ook documenten mee aan ons bezorgen.

Aangezien u uw jaarrekeningrapport met de jaarrekening vanaf heden via Silverfin kan raadplegen en/of downloaden, zullen wij niet langer standaard een jaarrekeningrapport afdrukken en meesturen met de te ondertekenen documenten. Indien u echter de voorkeur geeft aan een afgedrukt exemplaar, zullen wij uiteraard met plezier nog een jaarrekeningrapport bezorgen.

De inlogmogelijkheid wordt verzorgd via de software van Silverfin. Wees niet ongerust: het betreft een gebruiksvriendelijke tool. U zal binnenkort een mail ontvangen om uw wachtwoord te creëren. Eens dit gebeurd is, kan u via onze website (via de knop “login” rechtsboven) inloggen. En mocht er iets niet duidelijk zijn, zijn wij er steeds om u hierin bij te staan.

Auteur: Steven Boone