Vorige pagina


Aanpassing van onze privacyverklaring

13/06/2018

Beste lezer,

Zoals u reeds heeft kunnen vernemen in de voorgaande nieuwsbrieven trad op 25 mei 2018 de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) in werking.

In principe verandert er niets ingrijpend omdat wij reeds in het verleden steeds zorgzaam met uw gegevens en persoonlijke data zijn omgegaan.
Niettemin vinden wij het belangrijk transparant te zijn en melden wij u dat onze privacyverklaring in het licht van de GDPR-wetgeving werd geüpdatet.

Onze Privacy Policy vindt u terug op onze website onder de titel Privacy. Belangrijk om weten is dat wij uw gegevens louter gebruiken in functie van de uitvoering van onze dienstprestaties. Ons kantoor geeft uw gegevens niet door aan derden behoudens in functie van een dienstprestatie (bv. kredietinstellingen, sociaal verzekeringsfonds, notaris,…) of op uw uitdrukkelijke vraag. Wij bevestigen nogmaals dat u zich op ieder moment eenvoudig en kosteloos kan uitschrijven indien u onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen (zie link onderaan digitale nieuwsbrief). Uw e-mailadres wordt dan gewist uit onze mailinglijst waardoor u in de toekomst geen nieuwsbrief meer zal ontvangen.

Heeft u bijkomende vragen omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kan u ons steeds contacteren op het algemeen nummer 056/60.41.96 of via het e-mailadres: privacy@warfid.be.